Keramik af Christian Bruun, særudstilling

Tekande og kopper i hvidt porcelæn

Samme keramiker – to udstillinger – kan ses indtil 31. august

Christian Brunns vidtspændende keramikarbejder kan ses både i vores butik, KUNST & DESIGN Købmandsgården, og på Bruuns Hjørne 5 minutters gang væk.

.

Keramiker Christian Bruun er landskendt for sine store havekrukker og sit særlige design og drejeteknik i produktionen af skåle, fade og service. Han var med i gruppen omkring etableringen af Internationalt Keramisk Center Guldagergaard og har tidligere haft udstillinger i Skælskør.

Christian Bruun er desuden en af de kunstnere, der er udvalgt af Keramikfestivalen i Skælskør til at fremstille særlige kunstfliser til Algade i Skælskør. De senere år er en eller flere kunstnere hvert år blevet bedt om at fremstille to særlige fliser, som ligger i den smukke belægning i Algade til glæde for alle og som minde om årets keramikfestival.

.

På BRUUNS HJØRNE vises nogle af de store krukker, som Christian fremstiller i på sit værksted i Vietnam. Her arbejder han to måneder om året sammen med sit dygtige team af pottemagere om at skabe årets kollektion, som brændes i store brændefyrede ovne.

I KUNST & DESIGN Købmandsgården er det først og fremmest Christians hånddrejede tallerkener, skåle, fade og kopper i hvidt porcelæn, som pryder butikken. Her er det Christian Bruun der selv drejer og står for hele den keramiske proces på sit værksted ved Travbanen i København.

.

Både Bruuns Hjørne og KUNST & DESIGN Købmandsgården er et besøg værd i sig selv, – men lige nu er det også muligt at opleve Christian Bruuns spændende udstilling begge steder.

.

Udstillingerne kan ses til og med 31. august.

.

.

Tekande og kopper i hvidt porcelæn

.

havekrukker
Store havekrukker af Christian Bruun