At være frivillig hos os

Vi arbejder sammen om butiksdriften, særudstillinger og aktiviteter hen over året, og ofte er medlemmerne med i butiksfællesskabet i mange år.

Undertiden er der plads til nye frivillige, så derfor vil vi gerne høre fra dig, hvis du kunne tænke dig at være med. Se mere nedenfor.

Bag KUNST & DESIGN Købmandsgården (f.m.b.a.) står en non-profit erhvervsdrivende forening med omkring 30 aktive medlemmer, som alle arbejder frivilligt og ulønnet. Foreningen er selvfinansierende.

 

Vi arrangerer udstillinger, klarer administrationen og tager os af Købmandsgårdens kunder, kunstnere og gæster. Det har vi gjort siden starten af 1996, og det er vi meget stolte af, for vi synes, Skælskør har brug for en kunsthåndværkerbutik som vores med et bredt udvalg af kvalitetskunsthåndværk.

 

Nye medlemmer er kommet til, andre er stoppet, men glæden ved kunsthåndværket og fornøjelsen ved at være aktiv sammen med andre kunstinteresserede og engagerede frivillige er uændret.

Der skal adskillige frivillige til for at drive en butik som vores med mange kunstnere tilknyttet, vagtskemaer, udstillinger, administration, daglig drift osv. Vi er lige nu omkring 30 frivillige.

 

Undertiden mangler vi nye frivillige, så vi vil altid gerne tale med interesserede.

Man laver det, man har mest lyst til. Nogle er udelukkende i selve butikken, men flere byder også ind på andre områder. Vi har en meget flad struktur, hvor man har stor selvbestemmelse, hvis man lægger en indsats ud over butiksvagterne.

Skulle du have lyst til at være med, så ring til Anna Lisa Larsen på telefon: 51 93 11 48