Organisering

Læs om vores organisering og find kontaktinformation

KUNST & DESIGN Købmandsgården er organiseret i arbejdsgrupper:
Butiksgruppe, Udstillingsgruppe, Administrationsgruppe og Marketingsudvalg.

Herudover har vi en nødhjælpsgruppe, en lagergruppe samt ad hoc-grupper efter behov.

På årets 4 stormøder aftales periodens vagter i butikken og alt vedrørende Købmandsgårdens aktiviteter drøftes og besluttes.

Udstilling

Udstillingsgruppen arbejder med Købmandsgårdens varesortiment i butikken og laver aftaler vedrørende galleriets udstillende kunstnere.

Købmandsgården præsenterer omkring 40 kunsthåndværkere indenfor keramik, glas, tekstil og smykker – unika og brugskunst af høj kvalitet.

Kontakperson for Udstillingsgruppen:

Mona Woolf

Mobil: 23 86 77 33

Administration

Administrationsgruppen tager sig af Købmandsgårdens regnskab, bogføring samt lagerstyring af Købmandsgårdens egne varer og kommissionsvarer, herunder kommissionsafregning til kunstnere

Kontakt Administrationsgruppen:

Telefon: 29 60 00 45

frivillige i butikken

Butik

Butiksgruppen består af cirka 30 aktive medlemmer. Butikkens åbningstid dækkes gennem en organisering på dage med tirsdags-, onsdags-, torsdags-, fredags- og lørdagsgrupper.

Vagterne aftales på årets 4 ​stormøder, hvor også andre opgaver vedrørende butikken drøftes.

Formand for butiksgruppen:

Anna Lisa Larsen

​Mobil: 51 93 11 48

Bestyrelse

Købmandsgården f.m.b.a.

“Det er Købmandsgårdens formål at drive et salgs- og udstillingssted for dansk og udenlandsk kunst og kunsthåndværk af høj kvalitet (……) samt gennem aktiviteter samt skiftende og permanente udstillinger med glas, keramik, tekstil, træ og metal og anden kunst og kunsthåndværk – at udbrede forståelse for det kunstneriske udtryk og det håndgjorte arbejde”

Formand for bestyrelsen:

Metha Molsted

Mobil: 23 96 25 85

legetøj i træ af Lars Jensen

Marketingsgruppe

Denne gruppe på fire til seks personer arbejder med markedsføring af butik og galleri på hjemmeside, sociale medier, brochurer, medier osv.

Kontaktperson:

Anna Lisa Larsen

Mobil: 51 93 11 48

Vi er involverede i planlægningen af alle arrangementer hen over året – både egne arrangementer og de mange fælles events i byen – Keramikfestival, Kunst i Pinsen og meget andet.

Skælskør er en aktiv by.