Særudstilling – bronzeskulpturer af Susanne Kirsaa – marts & april

Bronzeskulptur, to skikkelser lænet mod hinanden

Susanne Kirsaa udstiller sine bronzeskulpturer i marts og april 2022.

Susanne Kirsaa fortæller blandt andet:

“En af de vigtigste ting for mig, når jeg laver kunst er at være autentisk i mine kreationer. Jeg lukker mit sind og lader kunsten flyde gennem min krop og hænder, hvilket hjælper mig med at være helt til stede i kunstens proces.

Når jeg går i værkstedet for at starte på en ny skulptur eller maleri, bruger jeg dette til min fulde evne og det hjælper mig med at fortolke det sensoriske input og bruge det som et output til at lægge sjæl i et kunstværk.

Det hjælper mig med at oversætte noget ordløst til håbefulde følelser i andre. Kunst er ikke kun for kunstneren, men et fælles grundlag for enhver person til at komme i kontakt med deres følelser.

Skulpturen og formningen er afgørende for at skabe kunst der taler, men det går hånd i hånd med ydmyghed og håndværksprocessen, som er lige så vigtigt til at give indtryk på os som mennesker på et dybere niveau.”

Bronzeskulpturerne klæder butikkens daglige udstilling.

Se hvilke skulpturer, vi har udstillet her.

Besøg eventuelt Susanne Kirsaas hjemmeside.