Særudstilling – Asse Due – unikakeramik

Havebord i keramik

Se udstillingen hos os fra 28. juni – 31. august.

Den bliver sat op lørdag, den 26. juni, hvor man er meget velkommen til at komme forbi og få en snak med Asse Due.

Mange af vores kunder har frydet sig over og købt Asse Dues kreative og finurlige keramik, som vi har haft på hylderne i flere år, så vi glæder os over nu at kunne udstille hendes unikaprodukter.

Asse Due er uddannet på Aarhus Kunstakademi i 1979-1982.

Eksperimenter med former, farver, felter og facetter elsker Asse Due. Hendes drivkraft er at give beskueren en positiv og ofte humoristisk oplevelse med sin keramik, og hun holder af at arbejde med hverdagsting. Keramikken må meget gerne have en funktion.

Udendørs keramik er et nyt område for Asse Due, og det stiller store krav til keramikkens vejrbestandighed. Undertiden kombineres det keramiske materiale med udvalgte fliser og kakler fundet på genbrugsmarkeder og brugt som mosaikker, hvilket giver mulighed for nye farvespil og anderledes kombinationer. Kom forbi og se udstillingen i vores åbningstid.

Om Asse Due har det viste havebord med, ved vi ikke endnu. Bordtypen kalder hun COFFFEE CAT, og det er et mobilt kaffebord til brug ude såvel som inde. Når man ligger i sin liggestol, mangler man tit en lille afsats til at sætte kaffekop, bog, briller og andet på.

Bordet er 30 cm højt og vejer 18 kg, da det er lavet af drænrør og beton og beklædt med mosaik.