Jubilæum – 25 år – den 25. september 2021

butikken udefra med hængende logo

25 år med frivillighed, kunsthåndværk og unika af høj kvalitet. Det skal fejres den 25. september fra kl. 10.30-12.30. Kom forbi og hyg med os. Se program længere nede.

Et af de smukkeste huse centralt på hovedgaden stod for 25 år siden tomt, en idé tog form, gode kræfter forenedes og Købmandsgårdens udsalg af kunsthåndværk opstod og er efter 25 år stadig sundt og livskraftigt.

Vi har i mellemtiden skiftet navn til KUNST & DESIGN Købmandsgården, men i daglig tale vil vi altid hedde Købmandsgården.

I alle disse år har imponerende frivillighed, fællesskab, sammenhold og glæden over kunsthåndværk holdt Købmandsgården kørende. Uden de frivilliges indsats gennem alle årene, ville vi ikke eksistere.

TAK for det!

Ligeledes en stor TAK til alle trofaste og nye kunder! Uden jer ville vi heller ikke eksistere.

PROGRAM FOR DAGEN:
Kl. 10.30: Vi åbner for udskænkning af bobler og byder på af hjemmelavede kager
Kl. 11.00: Festtale
Kl. 12:00: Jævndøgnsudtrækning med fire fremmødepræmier, som er unikaværker af vores lokale kunstnere.
Kl. 12.30: Tak for i dag – butikken er dog åben til kl. 13

Vores trofaste musiker, Finn Molsted, vil spille for os under fejringen.

Husk at udfylde din ønskeliste til jævndøgnsudtrækningen, så du er med i lodtrækningen om kunsthåndværk for 2.500 kr. efter eget valg.

Er du til stede ved udtrækningen, kan du vinde en af de fem fremmødegaver. Fire af dem er unikaværker af vores lokale kunstnere Cecilie Dige, Nelly Gaskin, Lene Hansen og Gerda Østergaard. Den femte gave er fra vores egen butik.

Om aftenen holder vi en stor og velfortjent fest for alle frivillige.

PÅ GENSYN!