Jævndøgnsudtrækning – vind kunsthåndværk for 2.500 kr.

armringe i sølv

Vil du være den heldige vinder, den 24. september – så kom forbi og udfyld en ønskeseddel!

To gange om året – forårsjævndøgn og efterårsjævndøgn – foretages udtrækninger blandt de ønskesedler vores besøgende har udfyldt og afleveret. Vinderen får kunsthåndværk efter eget valg for op til 2.500 kr.

Deltag i denne udtrækning, som foregår lørdag, den 24. september, kl. 12.

Man behøver ikke være til stede for at vinde, men du er mere end velkommen. Der vil være levende musik ved Finn Molsted og en lille forfriskning til de fremmødte.

Du udfylder din ønskeseddel i god tid eller lige inden udtrækningen og skriver, hvad netop du kunne tænke dig at vinde. Du behøver ikke være til stede for at vinde, men du er meget velkommen.

De tomme ønskesedler bliver lagt frem i butikken i god tid.

Som noget nyt kan man nu også gå på opdagelse i vores kunsthåndværk via hjemmesiden, så du kan sagtens hente din ønskeseddel i butikken, udfylde den hjemme og komme forbi og aflevere den i butikken igen, men vær opmærksom på, at der kan være variationer i farver og mønstre, som ikke vises på hjemmesiden, så det er sikrest at lægge vejen forbi butikken.

Du finder vores udvalg under den enkelte kunstner – klik her – eller på webshopsiden – klik her

Hvis du bliver den heldige vinder, vil gevinsten være de ønsker, du har noteret på din ønskeseddel.

Ovenstående billede viser tre sammenhængende sølvarmringe fra Jens Pedersens særudstilling. Se hans udvalg af smykker hos os her.

Nedenstående billede viser et par af Jens Pedersens øresmykker.

sølvøresmykker med rav
Sølvøresmykker med rav – Jens Pedersen