Særudstilling af bronzeskulpturer, Susanne Kirsaa - marts & april

04mar(mar 4)14:1228apr(apr 28)14:12Særudstilling af bronzeskulpturer, Susanne Kirsaa - marts & april

Yderligere info

Susanne Kirsaa har skabt sine unikke, smukke og sanselige skulpturer siden 1996. Hun har udstillet i gallerier og virksomheder i både Danmark, Sverige, Norge og Frankrig.

Hendes motiver går fra en ekspressiv hyldest til kvindekroppen, over dyreverdenen til ironiske og humoristiske kommentarer til det moderne liv med selfiekultur og mobilafhængighed. Hun bevæger sig delvis i den filosofiske verden ”Hvad vil det sige at være menneske?”

Hendes værker vidner om en høj grad af teknisk kunnen. Værkerne modelleres først i voks, hvorefter der laves en afstøbning i gips. 1200 grader varm, smeltet bronze hældes til sidste i en gipsafstøbning. Efterfølgende bliver det enkelte værk slebet og pudset. Alle værker er unika.

Susanne Kirsaa har gennem årene skabt bestillingsværker for mange store virksomheder i såvel indland som udland. Her fortolker hun den givne opgave til bronzeskulpturer der kan variere i størrelsen fra 10 cm til hele 2 meter i højden, altså fra bittesmå til store monumenter.

Susanne Kirsaa er en af de lokale kunstnere, der har deltaget i ”Kunst og Kirker” i efteråret 2021, hun bor lige uden for Fuglebjerg.

Vi er glade for at udstille Susannes værker i Købmandsgården.

Susanne Kirsaa fortæller blandt andet om sin måde at arbejde på:

“En af de vigtigste ting for mig, når jeg laver kunst er at være autentisk i mine kreationer. Jeg lukker mit sind og lader kunsten flyde gennem min krop og hænder, hvilket hjælper mig med at være helt til stede i kunstens proces.

Når jeg går i værkstedet for at starte på en ny skulptur eller maleri, bruger jeg dette til min fulde evne og det hjælper mig med at fortolke det sensoriske input og bruge det som et output til at lægge sjæl i et kunstværk.

Det hjælper mig med at oversætte noget ordløst til håbefulde følelser i andre. Kunst er ikke kun for kunstneren, men et fælles grundlag for enhver person til at komme i kontakt med deres følelser.

Skulpturen og formningen er afgørende for at skabe kunst der taler, men det går hånd i hånd med ydmyghed og håndværksprocessen, som er lige så vigtigt til at give indtryk på os, som mennesker på et dybere niveau.”

Besøg eventuelt Susanne Kirsaas hjemmeside her.

Tidspunkt

4. marts 2022 14:12 - 28. April 2022 14:12(GMT+02:00)