Tørklæder fra Margit K

Tørklæde fra Margit K

Nu har vi brug for tørklæder, der er både varme og smukke at se på. Det viste tørklæde er fra Margit K, som er et dansk firma. Vi har tørklæder fra Margit K i mange forskellige tryk og vævninger og i flere materialer.

Det viste tørklæde er af uld, og Margit K beskriver det således:

“Tørklæde i 100% uld. En helt naturlig og blød uld. Tørklædet er håndtrykt. Størrelse 65 X 180 cm.
Det er et smukt grafisk tørklæde i nordisk design, som passer til mange.
Det er et dejligt blødt og let tørklæde, som kan bruges både sommer og vinter.

Vaskeanvisning:
Vask det i hånden ved 35°C. Brug vaskemiddel til uld som er uden enzymer. Tørres liggende og stryges derefter med lidt damp. Stil strygejernet på ”uld”.”

“Inspireret af den nordiske natur og rejser i udlandet bearbejder og forvandler Margit K. sine indtryk til tekstiler. Hendes formverden tager afsæt, i de indtryk hun får, når hun går på opdagelse i byrummet og naturen. Former, farver og strukturer er et levende univers, som inspirerer hende til at eksperimentere med visuelle udtryk, som hun videreudvikler til funktionelle brugsting.

I de håndtegnede mønstre arbejder hun med muligheder i det grafiske udtryk, med tanke på valg af farver og fibre, som fremmer et levende grafisk udtryk, med det formål at skabe udtryksfulde tekstiler. Tekstilerne er håndvævede eller håndtrykte, og hun eksperimenterer i sit arbejde med at integrere gamle tekstilteknikker, som Ikat-vævning, og anvender dem til at skabe nye udtryk. Kvaliteten skal tilpasses produktet – hverken for tyndt eller for tykt og selvfølgelig i gode naturmaterialer.

I hendes designarbejde, har hun et overordnet fokus på det enkle udtryk. Hun har forbrugeren i tankerne og udvikler æstetiske, funktionelle produkter, der giver mening i hverdagen. Hendes mål er, at når du bærer et Margit K. tørklæde, så skal det føles dejligt både indeni og udenpå.”

Se hvilke tørklæder fra Margit K du også kan købe hos os.