Silketøj – nyt mærke

Silkeskjorte fra Cofur

Vi har fået silketøj af genbrugssilke fra Cofur. Skjorter, slå-om-kjoler, almindelige kjoler, slå-om-nederdele og et par kæmpetørklæder.


Vi har indtil videre ikke mange af hver, men de findes i forskellige farver og mønstre. Kom forbi og prøv dem. Billederne her og på hjemmesiden er blot eksempler.


Cofur skriver:
“Størstedelen af vores kollektion er fremstillet af silkesarier fra Indien, som i gennemsnit måler 5-6 meter, som typisk kan anvendes til én kjole eller én kimono.
Det betyder samtidigt, at store dele af sarien efterlades ubrugte, hvilket har skabt grobund for udarbejdelsen af flere styles.


Foruden vores højtelskede mixprint styles, har vi ligeledes skabt en større accessory kollektion, som indeholder alt fra tørklæder, kosmetikpunge og indkøbsnet til armbånd, hårbånd og scrunchies.


Vores zero waste filosofi giver ligeledes en ekstra chance til sarier, som muligvis har pådraget sig skader såsom huller og/eller pletter i deres tidligere liv.”

Se vores udvalg af Cofurs silketøj her.

Vær opmærksom på, at billederne kun viser eksempler på en model. De enkelte modeller findes i forskellige farver og mønstre, som du må besøge os for at se.