Nye skulpturer fra Ginette Wien

keramisk skulptur

Vi har fået en masse nye, spændende og sjove skulpturer fra Ginette Wien.

Hver eneste figur har sit eget, særlige og ofte humoristiske udtryk. Disse små og store skulpturer vil os noget.

Måske kender du én, der skal have en helt særlig julegave i år? Måske dig selv?

.

Ginette Wien fortæller:

Efter et studieophold i Beijing i Kina i 1994, har jeg næsten udelukkende arbejdet med et modellere fabuleringer overdyr. Jeg arbejder spontant og mine figurer bliver til undervejs i processen, ofte bliver jeg selv forbavset over resultatet.

Mine figurer er modellerede i stentøj, men jeg kombinerer stentøjet med porcelæn for at få forskellige stofligheder ind.

Når en figur er modelleret færdig, skal den tørre, som regel en uges tid. Derefter brænder jeg den første gang til 950 grader. Efter brændingen dekorerer og glaserer jeg figuren, hvorpå jeg brænder den anden gang til 1260 grader. Begge brændinger tager cirka 2 døgn.

Den keramiske proces er langsom, og det har altid været en udfordring for mit temperament…..men, efter at have øvet mig i 35 år går det.

.

.

Besøg eventuelt Ginette Wiens egen hjemmeside.

keramisk skål med humor og hønsehoved
Høne i høj sol