Kategori: Tekstiler

Signe Lybeck er tekstildesigner. Digitale og håndlavede tryk er udgangspunktet for hendes funktionelle og farverige interiør design i for eksempel tehætter og forskellige former for puder og hynder.

Anne-Marie Lykke Bang Testrup-Friis er designer og ivrig bruger af digitale og håndlavede mønstre i livlige og glade farver til et moderne interiør – for eksempel te- og kaffevarmere, smørebrædder og puder.

Margit Korshøj er tekstildesigner. I de håndlavede tekstiler anvender hun blandt andet gamle vævemetoder, og hendes mange rejser rundt i verden inspirerer hende til at eksperimentere med visuelle udtryk, som hun videreudvikler til funktionelle brugsting.

Timmi Kromann er tekstildesigner, hun arbejder blandt andet med at kombinere traditionelle strikketeknikker med nye materialer. De traditionelle kunsthåndværker-traditioner transmitteres ind i en ny, moderne kontekst. Timmi Kromann har senest modtaget en international designpris.

Timmi Kromann er tekstildesigner, hun arbejder blandt andet med at kombinere traditionelle strikketeknikker med nye materialer. De traditionelle kunsthåndværker-traditioner transmitteres ind i en ny, moderne kontekst. Timmi Kromann har senest modtaget en