Kategori: Tekstil

Katja Bie er kunstner og designer – især inden for tekstil. Hendes inspiration kommer dels fra den mauriske håndværkskultur og dels fra den danske tradition. Hendes arbejder fortæller danmarkshistorie lige fra kendte kulturpersonligheder og bygningsværker til vikinger og bronzealder. Hun designer især beklædningsgenstande og interiørprodukter.

Ea Fuur er tekstil designer. Hun arbejder mest i kogt stampet uld i et væld af farver. Hendes mest kendte produkt er Mulcho´en. Den er unik i al sin enkelhed og kan bæres af alle kvinder uanset højde, drøjde og alder. Den har mange forskellige anvendelsesmuligheder – med lige så mange udtryk. – den er …

Ea Fuur Læs mere »

Bettina Buchwald står bag formidlingen af Fair Trade aber fra Sri Lanka. Aberne er fremstillet i bomuld og produceret af socialt udsatte kvinder og mennesker med psykiske problemer. Fair Trade fabrikken er med til at skabe bedre forhold for de ansatte og deres familier.

Hanne Lejbølle er designer og forhandler af eksklusive tekstiler fra Kashmir, Himalaya og Rajasthan. Kvalitet og gamle familietraditioner er i højsædet og flere gange om året rejser Hanne Lejbølle til Indien, hvor hun sætter nye design i produktion.