Kategori: Smykker

Marie Louise Shea er designer. Hun arbejder med slowfashion produktion i tre små familiedrevne værksteds kooperativer i Guatemalas højland, hvor dygtige kvindelige håndværkere fremstiller hendes tekstil og smykkedesigns. Produktionen er en kombination af traditionel væveteknik fra Guatemala og Louises design. Marie Louise er selv til stede ved produktionen, der bidrager til bedre levevilkår for familierne.

Kasuri smykker er med håndlavede perler i keramik.

Lene Lundberg forhandler øreringe og brocher i skandinavisk design. Materialerne er ikke-allergifremkaldende plexiglas og titanium. Smykkerne fremstår i farverige, spektakulære former og figurer – et uhøjtideligt og morsomt tilbehør til påklædningen. Udført af en svensk designer- Tommy Karlsson. Desuden forhandler Lene skønne huer, både i uld og bomuld, af mærket Kopka i mange farver.

Bodil Smith er en af Købmandsgårdens aktive medlemmer. Hun har arbejdet med smykker i sølv og guld i mange år og eksperimenterer i flere forskellige genrer. Inspirationen kommer langt hen ad vejen fra naturen og er let genkendelig i hendes mange forskellige arbejder – øreringe, brocher, armbånd, ringe.

Annemie Magdaleen er smykkedesigner og uddannet guldsmed. Det guld og sølv, hun bruger, er genanvendte metaller. Hun startede som guldsmed i Antwerpen og lavede traditionelle smykker på bestilling. Nu har hun sin egen kollektion med inspiration fra en indre skønhed og med stor bevidsthed om, hvad et smykke kan betyde for den person, der bærer det.

Flemming Knudsen uddannet guldsmed og senere uddannet billedhugger. Hans unika smykkekunst er meget skulpturel, og han tilføjer gerne natursten, som han henter i Sydtyskland. Han er innovativ, søgende og konstant afprøvende