Besøg os fra din stue

Hjerteformet keramikskål

Nu kan du på vores hjemmeside se billeder af butikkens kunsthåndværk og dermed gå på opdagelse i vores udvalg hjemme hos dig selv, når du er i humør til det.

Vores kunsthåndværk på hjemmesiden kan du finde på to måder:

Under den enkelte kunstner i menupunktet “kunstnere”, hvor du kan se, hvilke varer den enkelte kunstner har hos os. Klik eventuelt her.

I vores “webshop” som indtil videre udelukkende fungerer som en slags showroom, hvor du kan se, hvad man kan købe hos os. Vi har ikke åbnet for et webshopsalg endnu.

Brug “filter” i den sorte bjælke for at målrette din søgning. Klik eventuelt her.

Hvis du deltager i vores to årlige jævndøgnsudtrækninger, kan du udfylde din ønskeseddel hjemmefra, hvis du har lyst, og så blot aflevere den i butikken, som du plejer. Se præcis dato under “Det sker”. Vær opmærksom på, at du ved vores brugskunst (som ikke er unika) kun får vist et eksempel på varen. Den kan findes i andre farvevariationer og variationen på billedet er ikke nødvendigvis at finde.

På længere sigt vil flere af vores varer komme til salg på nettet og som “klik og hent”, hvor du kan bestille hjemmefra og så komme forbi og hente det, du har bestilt – pakket ind som gave, hvis du måtte ønske det.

(OBS! På hjemmesiden kan vi ikke vise alle undergrupper af vores kunsthåndværk. Der kan være billede af fx et glas med gul kant, som er udsolgt, men glasset findes i andre farver i butikken. Vores unika vil altid være vist retvisende.

Billedet viser en hjerteskål af Cecilie Dige. Tjek under Cecilie Dige, hvis du vil se, om vi stadig har den på lager. Find Cecilie Dige her.